Tilbage til forsiden This site in  English

Mark Malone
vinder et fly

Se en film på næsten 3MB
Fylder næsten 3MB
Her kan du se en kort udgave af den "konkurrence" Mark deltog i den gang.
Det eneste krav var at indsende sit navn på et postkort - så det er lidt meget at kalde det en konkurrence
De to billeder du ser her, er taget dagen efter koncerten i San Fransisco. Som nævnt var vi jo backstage inden koncerten. Der startede de optagelserne til denne her "reklame". Noget med at Mark står ved en bar og så kommer Mason og Gilmour ind og spørger om han vil have et fly.
Her er Mason og Gilmour "lige landet" med flyet og skal så give det til Mark. Selvfølgelig har både Gilmour og Mason flycertifikat, men de nøjedes nu med at komme kørende med flyet. Jeg mener bestemt det er Mason der har åbnet døren og taler med Mark.
Det her er så afslutningen af den "reklame" hvor Mark holder noget der mest af alt lyder som en salgstale. Jeg var vildt imponeret, for selvfølgelig var den ikke "i kassen" i første forsøg, så Mark rablede den lange smøre af fire-fem gange.
Sjovt nok lykkedes det Mason at sige det rigtigt efter meget færre forsøg. Man skulle være stjerne.
Et par uger (tror jeg) efter denne tur fik Mark så sit fly. Mark havde også taget en del af flycertifikatet, så det passede jo fint. Der er bare lige det ved det, at i USA vinder man præmier uden skatten betalt. Så kort efter måtte han sælge flyet.