Gå tilbage til forsiden USA1987 This site in English

Artikel i Vestegnen og Folkebladet

Artikel i Vestegnen og Folkebladet onsdag d.16.december 1987

Overskrift i Vestegnen :
20 årig fra Vallensbæk vandt en tur til USA

Overskrift i Folkebladet :
20-årig i Vallensbæk skal ud at flyve med selveste Pink Floyd

Artiklen blev skrevet af en journalist hyret af M&M’s, hvilket også klart fremgår af teksten. Artikel og billede var akurat det samme i begge aviser.

For at gøre det hele lidt nemmere at se på nettet har jeg renskrevet teksten.

Tekst under billedet var :
Den heldige vinder af MTV/M&M’s konkurrence, Georg Hagstrøm, sammen med Maiken Wexø

Georg Hagstrøm holder af at se rock-videoer på MTV, at spise M&M’s chokolade og at høre Pink Floyds musik.
Og forleden gik det hele op i en højere enhed for den 20-årige gut fra Vallensbæk syd for København.
Blandt flere tusinde deltagere blev Georg Hagstrøm trukket ud som vinderen af MTV / M&M's konkurrence "Pink Floyds learning to fly".
"Learning to fly" er et af numrene på bandets seneste LP "A Momentary Lapse of Reason". Og at lære at flyve er netop hvad Georg Hagstrøm skal.
Sammen med sin gode ven, Brian Nielsen, skal han til to koncerter med Pink Floyd. I San Francisco og Seattle- og turen mellem de to byer på den amerikanske vestkyst foregår i bandets private jet.
Guitaristen David Gilmore er en rutineret pilot, og han har lovet at vise Georg og Brian, hvordan man håndterer sagen i et cockpit.
Georg ser næsten hver dag MTV-EUROPE. Gennem hybrid nettet har han adgang til verdens største rockstjerner, for MTV viser musik-videoer døgnet rundt.
Georg Hagstrøm sendte 28 kort ind til MTV / M&M's Pink Floyd konkurrence, og forleden blev hans kort nummer 22 udtrukket for åben skærm.
To millioner unge seere i ni europæiske lande så på, og hørte et interview med den unge dansker, som blev ringet op på sit job.
Han arbejder på et vinlager i Glostrup, og den glade meddelelse blev fejret med en flaske champagne - og så delte Georg Hagstrøm M&M's chokolade ud til vennerene.
Det er jo M&M's der har sponseret konkurrencen, siger den glade vinder, der aldrig før har været til koncert med sit favorit-band.
Georg Hagstrøm fik lov til at invitere en ven med, og det blev Brian Nielsen, der også deltog i konkurrencen. Tilsammen har de to friske fyre fået 1.000 dollars til at muntre sig for i staterne.
Pengene og billeterne blev overrakt af Maiken Wexø- en tidligere dansk fotomodel, der nu er studievært på MTV i London.
Hun er ligesom de to vindere tilhænger af Pink Floyds spændende musik.
MTV har siden 1. august sendt i Europa, og har hurtigt fået mange faste seere. Udover musikvideoer byder stationen på reklamer - blandt andet for M&M's, der er verdens mest spiste chokolade.alternativ stavemåe : "maiken veksø" "maiken weksø" "maiken vexø"